Het ontwikkelen van complexe webapplicaties doen wij al ruim 10 jaar. Vanuit onze kantoren in Delft en Amsterdam werken we op dit moment aan applicaties voor o.a. voor kennisinstituut Deltares, Technische Universiteit Delft en Stichting Life Terra.

Drie tools van Deltares met gedeelde functionaliteiten
Webapplicaties voor kennisinstituut Deltares uit Delft

Waarom mijn webapplicatie laten maken door De Voorhoede?

  • Onze webdevelopment experts hebben ervaring met veel verschillende web technologieën en frameworks. Wij kunnen jou dus goed adviseren over wat het beste past bij jouw product.

  • Wij hebben meer dan 200 projecten ontwikkeld. Dankzij deze ervaring zijn we gewend om ons aan te passen aan bestaande systemen binnen organisaties en ontwikkelen we jouw product nog sneller.

  • Onze technische strategie richt zich op de gebruiker. Hierdoor ontwikkelen we de meest gebruiksvriendelijke producten mogelijk.

  • Wij kijken verder dan jouw huidige wens en houden bij de ontwikkeling altijd rekening met toekomstige wensen, schaalbaarheid, kwaliteitscontrole en monitoring. Zo proberen we verrassingen te voorkomen.

  • Duurzaam, groen en privacyvriendelijk ontwikkelen staat bij ons hoog op de prioriteitenlijst. Zo maak je met jouw applicatie een positieve impact op het web.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Plan een kennismaking met Jasper

Gebruikersinterface voor de bagage check-in van SITA
Gebruikersinterface voor de bagage check-in van SITA

Wat verstaan wij onder webapplicaties?

Een webapplicatie is een computerprogramma dat je gebruikt via een browser zoals Google Chrome. Het staat niet op jouw eigen computer, maar op server die verbonden is met het internet. Hierdoor kun je de webapplicatie overal ter wereld gebruiken, zolang je internetverbinding hebt. Zo ontwikkelden wij in de afgelopen jaren diverse webapplicaties. Een aantal voorbeelden daarvan zijn een gebruikersinterface waarmee je je bagage incheckt op het vliegveld voor SITA. Een streamingdienst waarmee je thuis films kijkt voor Pathé. En het programma waarmee ViriCiti het laadproces van hun bussen live monitort.

Dit vind je misschien ook interessant: Progressive Web Apps

Een webapplicatie dient vaak een ander doel dan een website. Op een website wil je vaak hoofdzakelijk informatie delen met de gebruiker. Terwijl je in een webapplicatie meer interactie van de gebruiker verwacht. Wil je een maatwerk webshop of website laten maken met diverse koppelingen? Bekijk dan onze maatwerk website service.

Hoe ontwikkelen wij webapplicaties?

Bij De Voorhoede werken we volgens het zogenaamde ‘scrum’ framework. Dit betekent dat het team in korte opeenvolgende perioden steeds kleine onderdelen van jouw product productieklaar maakt. Bij de start bepalen we welke kant we opgaan, maar we leggen niet tot in detail vast hoe het eindproduct eruit komt te zien. Hierdoor is er ruimte voor nieuwe inzichten en voeren we ideeën direct uit. Als opdrachtgever bepaal je welke functionaliteiten prioriteit hebben.

Brainstorm Overview
Brainstorm voor de webapplicatie van ViriCiti

Wij bouwen een webapplicatie met de techniek die het beste aansluit bij de behoefte van jouw product. Een of meerdere van onze eigen development experts bouwen jouw applicatie. Daarvoor gaan ze zelfstandig aan de slag of in samenwerking met jouw inhouse team. We werken ook, indien gewenst, op locatie bij jouw bedrijf. Tijdens het project heb je direct contact met onze developers en wordt het proces begeleid door een van onze projectmanagers.

De Voorhoede is de go-to agency voor alles web app/website gerelateerd. Er is een enorme hoeveelheid vertrouwen, wat zorgt voor heel veel rust.

Vincent te Beek, Chief Product Officer

TBAuctions

Content management systeem

Wij koppelen jouw webapplicatie aan een content management systeem naar keuze. Op die manier kun je zelf de content beheren. Onze developers hebben ervaring met diverse CMS’en. We denken graag met je mee over welk CMS het beste bij jouw product past. Een kanttekening: wij bouwen geen WordPress websites, vooral uit kwaliteits- en veiligheidsoverwegingen. We adviseren je graag over alternatieve content management systemen.

Lees meer over headless cms

Content medewerker aan de slag in een headless cms
Contentbeheerder aan de slag met het headless CMS Dato

API koppeling

Een API, kort voor Application Programming Interface, gebruik je voor koppelen van applicaties. Gebruik je veel verschillende systemen en wil je informatie uitwisselen tussen deze systemen? Dan kan een API een praktische toevoeging zijn op jouw webapplicatie om veel handmatig werk te besparen. Met een API creëer je als het ware een koppelstuk, waarmee je informatie uitwisselt tussen verschillende systemen. Voor Geldmaat ontwikkelden wij een realtime API die de informatie over de geldautomaten beschikbaar maakt voor alle gebruikers van de locatiewijzer. 

Developers van De Voorhoede tekenen een API koppeling uit
Developers van De Voorhoede tekenen een API koppeling uit

Support voor jouw applicatie onderhoud

De webapplicatie kan op onze infrastructuur draaien, dat wil zeggen dat wij de accounts aanmaken bij de verschillende diensten. Denk aan CMS, hosting, etc. In dat geval sluiten we een onderhoudscontract af. Zo kunnen we je blijven ondersteunen met vragen en kleine wijzigingen aan de website na de livegang. Het is ook mogelijk om alles over te dragen naar eigen accounts voor jouw bedrijf. Dan pak je onderhoud en beheer zelfstandig op.

Kennismaken met ons team?

We vertellen je graag meer over de specifieke mogelijkheden voor jouw webapplicatie. Neem contact op voor een kennismakingsgesprek.