Case samenvatting

Expertises

Toegankelijkheid en User interface design

Technologies

Vue.js

Deliverable

Hybrid web app

Bekijk en Beheer E-Voertuigen Met de Depot View

ViriCiti is een online platform voor elektrische voertuigen die de wereld duurzamer wil maken. Hun cloud-gebaseerde, telematische energiebeheer diensten optimaliseren de werking van elektrische stadsbussen en vrachtwagens. Tot nu toe waren chauffeurs zelf verantwoordelijk voor het nagaan van de energielevels in een voertuig om ervoor te zorgen dat het voertuig zijn bestemming zal bereiken. ViriCiti heeft die verantwoordelijkheid nu overgenomen, zodat chauffeurs zich volledig kunnen concentreren op het rijden.

Viriciti zorgt ervoor dat elektrische bussen naar het depot komen om op te laden wanneer dat nodig is. Voor hun klanten is het alleen moeilijk om te weten wat de juiste parkeerplaats is, met de juiste lader en bij te houden wat de status is. Aan ons de uitdaging om een tool te ontwikkelen die hierbij helpt. Een gebruikersinterface voor klanten met een visueel overzicht van hun eigen depot en de laadstatus van bussen.

Onze Oplossing: Real-Time Bus Depot

Samen met de ontwerpers van ViriCiti hebben we een real-time bus depot gemaakt. Zij hebben de domeinkennis en wij de technologische vaardigheden. In het overzicht kan je zien welke bussen waar opladen en welke parkeerplekken vrij zijn. Daarnaast laat het ook zien welke bussen volledig zijn opgeladen maar die nog steeds een parkeerplek bezetten. Hierdoor kunnen chauffeurs efficiënter naar bussen en bussen naar parkeerplekken.

Real-Time Bus Depot

In het overzicht spoor je gemakkelijk problemen met defecte laders of een bus met lage laadstatus op. Verder zie je hoe lang het duurt voordat het voertuig volledig is opgeladen. Informatie over het aantal voertuigen dat geparkeerd staat op het depot, ongeacht van de brandstoftype, vindt je hier ook.

Overzicht Niet-EV’s & SOC Tracker

Super dank voor de hulp! Onze klanten zijn erg blij met hoe Depot View geworden is en wij erg blij met de samenwerking.

- Robert Bartelds, Vice President of Products bij ViriCiti

Bedankt voor de uitstekende uitvoering van het project en we kijken uit naar meer mogelijkheden om samen te werken!

- Natalia Litvinenko, Product Manager bij ViriCiti

Het overzicht van de bus depots is een groot succes voor zowel ViriCiti als haar klanten. Het beheren en controleren van de EVs gaat nu efficiënter en gemakkelijker door de real-time Depot View.

Worstel je ook met het creëren van een gebruiksvriendelijke interface die real-time gegevens weergeeft? Neem contact met ons op om een project te starten.

Laten we bespreken wat we kunnen doen

Nena de Clercq

Projectmanager

post@voorhoede.nl
Laten we bespreken wat we kunnen doen