Een website of webshop die precies voldoet aan de wensen en eisen van jouw bedrijf vereist maatwerk. Bij De Voorhoede ontwikkelen wij websites die volledig zijn afgestemd op jouw wensen en behoeften. Een uniek ontwerp met alle gewenste functionaliteiten erop en eraan. Volledig flexibel en duurzaam gebouwd. 

Maatwerk website gebouwd door De Voorhoede voor Level.works
Maatwerk website gebouwd door De Voorhoede voor Level.works

Wanneer heb je een maatwerk website nodig?

  • Je wilt meer vrijheid bij het vormgeven van je website dan wat standaard pakketten bieden.

  • Je wilt een website koppelen aan je huidige systemen, zoals HR en CRM.

  • Je wilt een website die in de toekomst kan uitgroeien tot een groter platform binnen jouw omgeving.

  • Je wilt een website hebben die je kunt gebruiken als eigen merk voor verschillende aanbiedingen.

Interesse om jouw website te laten bouwen door ons?

Neem direct contact op met Jasper. We gaan graag met je in gesprek over jouw wensen en behoeften.

Hoe ontwikkelen wij maatwerk websites?

Voor het ontwikkelen van maatwerk websites gebruiken wij de Agile ontwikkelmethode. Dit betekent dat het ontwikkelproces in korte iteraties (sprints) verloopt en dat er veel ruimte is voor feedback en aanpassingen gedurende het proces. Onze inhouse developers werken nauw samen met jou om de website geheel naar wens te bouwen. Ons team bestaat uit ervaren developers die de juiste kennis en expertise in huis hebben om jouw vraagstukken op te lossen. Daarnaast werkt er een projectmanager van ons mee om te zorgen dat jouw website op tijd en naar wens wordt opgeleverd. Zo houdt iemand jou altijd op de hoogte van de voortgang en signaleren en lossen we eventuele knelpunten op tijd op.

Webdesign door ontwerpers

Wij zijn gespecialiseerd in development. Voor het ontwerp van jouw website schakelen we een van onze vaste ontwerppartners in, zoals Valsplat, Tomorrow of Hike One. Doordat onze projectmanagers het de realisatie van jouw product van A tot Z begeleiden, merk je als klant bijna niet dat je met verschillende partijen te maken hebt. Je kunt uiteraard ook zelf een ontwerp aanleveren. Daar denken we graag met je over mee.

Content management systeem naar keuze

Wij koppelen jouw website aan een content management systeem naar keuze. Op die manier kun je zelf de content beheren. Onze developers hebben ervaring met diverse CMS’en. We denken graag met je mee over welk CMS het beste bij jouw product past. Een kanttekening: wij bouwen geen WordPress websites, vooral uit kwaliteits- en veiligheidsoverwegingen. We adviseren je graag over alternatieve content management systemen.

Het CMS richten we op maat voor jouw website in. Zo zie je alleen informatie die relevant is voor jouw site. We zorgen voor een duidelijke uitleg en lopen met de contentbeheerders door het CMS heen. 

Lees meer over een headless cms

Content medewerker aan de slag in een headless cms
Content medewerker aan de slag in een headless cms

White label: hetzelfde merk met meerdere labels

Heb je meerdere labels of submerken die onder jouw bedrijf vallen? Dan ontwikkelen we daarvoor een gedeelde opzet die je eenvoudig voor al je labels kunt gebruiken. Het ontwerp, de structuur en functionaliteiten van de website blijven hetzelfde voor alle labels. We ontwikkelen een generieke white label website die je eenvoudig zelf aanpast met zijn eigen branding en domein. Je gebruikt een white label bijvoorbeeld als je meerdere kleine websites hebt voor verschillende producten of wanneer je actief bent onder verschillende merken in verschillende markten.

White label website voor HotelSpecials en BungalowSpecials
White label website voor HotelSpecials en BungalowSpecials

Multiregionale en meertalige websites

Is jouw bedrijf internationaal georiënteerd? Dan is het ontwikkelen van een multiregionale of meertalige website erg belangrijk. Een multiregionale website richt zich op verschillende regio's, bijvoorbeeld een webshop met internationale verzending. Een meertalige website spreekt bezoekers aan in verschillende talen. Bij het ontwikkelen hiervan is het van belang om de structuur en inhoud goed te overdenken. Onze ervaren ontwikkelaars helpen je hierbij. Ze zorgen ervoor dat jouw internationale doelgroep de beste gebruikerservaring heeft op jouw nieuwe website. Daarbij zetten we ook een technische goede SEO basis neer voor internationale vindbaarheid in de zoekmachine.

Bekijk websites die wij ontwikkelden in ons cases overzicht.

De energiezuinige website die wij ontwikkelden voor Fellow Digitals
De meertalige website die wij hebben gebouwd voor Fellow Digitals

Koppelingen met andere systemen

Een API, kort voor Application Programming Interface, gebruik je voor koppelen van applicaties. Met een API creëer je als het ware een koppelstuk, waarmee je informatie uitwisselt tussen verschillende systemen. Denk bijvoorbeeld aan een aanmeldformulier op je website, waarvan de gegevens direct in je CRM systeem moeten komen. Of een marketing automation systeem dat reageert op het achterlaten van een e-mailadres op jouw website. Maar ook sollicitaties op vacatures via een formulier op je website direct opnemen in je HR pakket. Dankzij dit soort koppelingen bespaar je veel handmatig werk.

Developers van De Voorhoede tekenen een API koppeling uit
Developers van De Voorhoede tekenen een API koppeling uit

Support voor jouw website onderhoud

De website kan op onze infrastructuur draaien, dat wil zeggen dat wij de accounts aanmaken bij de verschillende diensten. Denk aan CMS, hosting, etc. In dat geval sluiten we een onderhoudscontract af. Zo kunnen we je blijven ondersteunen met vragen en kleine wijzigingen aan de website na de livegang. Het is ook mogelijk om alles over te dragen naar eigen accounts voor jouw bedrijf. Dan pak je onderhoud en beheer zelfstandig op.

Lees meer over onze support service.

Kosten van een maatwerk website

De kosten van een maatwerk website beginnen bij ons bij €50.000. Heb je extra wensen zoals de ontwikkeling van een digitale huisstijl of wil je dat de website multiregionaal en/of meertalig opgezet wordt? Dan zal het budget oplopen richting €100.000. 

Wat krijg je in ieder geval voor dat bedrag?

  • Een levend design. Pixel perfect, interactief.

  • Perfecte SEO. Google en social media begrijpen en waarderen je content. Dat doen we met onze kennis van semantiek, HTML en gestructureerde data.

  • Responsive en razendsnel. Layouts, lettertypen en afbeeldingen passen zich aan op een ander scherm: desktop, laptop, tablet en telefoon. Op alle apparaten een snelle site.

  • Eenvoudige content management. Een overzichtelijk en intuïtief ingericht CMS.

  • Inclusief hosting. Livegang zonder zorgen. Op eigen domein met dagelijkse back-ups.

Denk je nu: doe mij maar zo’n website!

Neem dan nu contact met ons op voor een digitaal kennismakingsgesprek of een bezoek aan ons kantoor in Delft of Amsterdam.