Front-end specialisten met hart en handen

Wij worden blij van technische uitdagingen. Het liefst waarmee we impact kunnen maken. We maken het web toegankelijk voor mensen met een beperking. En werken bijvoorbeeld aan een gebruikersinterface om Quantum technologie beschikbaar te maken voor een breder publiek. Dat doen we met ons team van 20 developers, die alles uit het web halen voor de beste gebruikerservaring.

Wij zoeken versterking

We zoeken developers die aan de slag willen in de Randstad. We weten inmiddels hoe we vanuit huis goed kunnen samenwerken. Zodra het weer kan combineren we dat met werken vanaf onze kantoren in Amsterdam en/of Delft of bij onze klanten op locatie.

 • Medior front-end developer

  Passie voor het web en het ontwikkelen van snelle en gebruiksvriendelijke user interfaces? De Voorhoede zoekt medior front-end developers om ons team te versterken.

  Bekijk details
 • Senior front-end developer

  Passie voor het web en het ontwikkelen van snelle en gebruiksvriendelijke user interfaces? De Voorhoede zoekt senior front-end developers om ons team te versterken.

  Bekijk details

#DeVoorhoede

 • Duurzaam!

  Elk jaar plant Trees For All bomen voor al onze klanten én voor de compensatie van de CO2 die we als De Voorhoede produceren.

 • Expertises

  Accessibility, performance, AI, design systems. We hebben allemaal onze eigen expertise. We delen kennis, werken samen en leren van elkaar.

 • Gezellige collega's

  Elke vrijdag zijn we met het hele team op kantoor om elkaar bij te praten over de afgelopen week, inhoudelijke kennis te delen en lol te hebben.

Noem ons co-piloten

We klimmen aan boord, zijn het geheime wapen én de grootste supporters van onze klanten. Met een plaatsje op de achterbank nemen we geen genoegen. We geven advies en denken met je mee. We geloven dat de beste producten worden gemaakt in een goede sfeer. We werken hard en zijn leuk om mee te werken.

Nieuwste blog posts