Bovenkant pagina

Noem ons co-piloten

We klimmen aan boord, zijn het geheime wapen én de grootste supporters van onze klanten. Met een plaatsje op de achterbank nemen we geen genoegen. We geloven dat de beste producten worden gemaakt in een goede sfeer. We werken hard en zijn leuk om mee te werken. We maken gebruik van de laatste browsertechnologie en bouwen toepassingen die meetbaar resultaat opleveren.

#DeVoorhoede

 • Let's estimate!

  Yesss, onze Voorhoede scrum-poker-cards zijn binnen! Let's estimate!

 • Stages

  Je bent geen stagiair, maar gewoon een van ons, front-end geeks.

 • Gezellige collega's

  Elke vrijdag zijn we met het hele team op kantoor om elkaar bij te praten over de afgelopen week, inhoudelijke kennis te delen en lol te hebben.

Een plek om bij te willen horen

Naast een uitvoerende rol geven we graag advies: we betrekken klanten bij ons proces en stomen ze klaar voor een vlotte overdracht. Onze code is robuust, schaalt goed en is makkelijk te onderhouden.

Wij zoeken versterking

We zoeken developers die aan de slag willen in de Randstad. We weten inmiddels hoe we vanuit huis goed kunnen samenwerken. Zodra het weer kan combineren we dat met werken vanaf onze kantoren in Amsterdam en/of Delft of bij onze klanten op locatie.

 • Medior front-end developer

  Passie voor het web en het ontwikkelen van snelle en gebruiksvriendelijke user interfaces? De Voorhoede zoekt medior front-end developers om ons team te versterken.

  Bekijk details

Nieuwste blog posts