Bovenkant pagina

Noem ons co-piloten

We klimmen aan boord, zijn het geheime wapen én de grootste supporters van onze klanten. Met een plaatsje op de achterbank nemen we geen genoegen. We geloven dat de beste producten worden gemaakt in een goede sfeer. We werken hard en zijn leuk om mee te werken. We maken gebruik van de laatste browsertechnologie en bouwen toepassingen die meetbaar resultaat opleveren.

#DeVoorhoede

 • Let's estimate!

  Yesss, onze Voorhoede scrum-poker-cards zijn binnen! Let's estimate!

 • Stages

  Je bent geen stagiair, maar gewoon een van ons, front-end geeks.

 • Gezellige collega's

  Elke vrijdag zijn we met het hele team op kantoor om elkaar bij te praten over de afgelopen week, inhoudelijke kennis te delen en lol te hebben.

Een plek om bij te willen horen

Naast een uitvoerende rol geven we graag advies: we betrekken klanten bij ons proces en stomen ze klaar voor een vlotte overdracht. Onze code is robuust, schaalt goed en is makkelijk te onderhouden.

Wij zoeken versterking

We zoeken developers in Amsterdam, waar ons hoofdkantoor staat, en in Rotterdam. Daar werken we vanuit het kantoor van Hike One. Woon je in de buurt van Delft? Dan hebben we goed nieuws! In maart 2019 hebben we daar ook een kantoor geopend!

 • Afstudeerstagiair gezocht

  Stage lopen of onderzoek doen in een team van 20 front-end specialisten? We zoeken een stagiair om onder begeleiding van een mentor bij ons ervaring op te doen.

  Bekijk details
 • Senior front-end developer

  Passie voor het web en het ontwikkelen van snelle en gebruiksvriendelijke user interfaces? De Voorhoede zoekt senior front-end developers om ons team te versterken.

  Bekijk details
 • Marketingstagiair gezocht

  Stage lopen of onderzoek doen bij de beste webdevelopers van Nederland? We zoeken een marketingstagiair om samen met het leiderschap onze marketingmachine op te zetten.

  Bekijk details

Nieuwste blog posts