Over De Voorhoede

Opgericht in 2012. Geen we-doen-alles-bureau maar een echte front-end club. We doen graag waar we het allerbeste in zijn: bouwen aan boeiende projecten waarmee we alles uit het web halen. Met behulp van de meest innovatieve tools & technieken. Als we alles voor het zeggen hebben, dan kiezen we voor projecten met een maatschappelijk karakter. Werken doen we vanuit onze kantoren in Amsterdam en Delft, of gewoon vanuit huis. We beperken onszelf liever niet met allerlei regels en procedures, omdat we geloven dat je met vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid, tot het beste resultaat komt.

Enthousiast over De Voorhoede? Of op zoek naar meer informatie? Bel of app met onze HR team:

Daarom wil jij werken bij De Voorhoede!

We kozen onze naam niet toevallig: we zijn dé voorhoede op het gebied van front-end development en daar horen uiteraard de nieuwste technieken bij. Uitproberen, selecteren, meetups bijwonen, alles kan. Kennisdelen en elkaar beter maken? Graag! Teamwork makes the dream work, en dus staan wij altijd voor elkaar klaar. Niet alleen met een helpende hand maar ook met een borrel op vrijdag, een potje mariokart of tafelvoetbal.

Je kunt ook rekenen op:

Blijf jezelf

We zijn ons bewust van de verschillende karakters en voorkeuren van onze mensen. En dat iedereen daardoor zijn eigen manier van werken heeft. We doen er alles aan om je een plek te geven die bij je past.

Blijf groeien

We geloven dat het belangrijk is om te blijven groeien. Als team en persoonlijk. Daarom geven we je, naast je werk als developer, de tijd en ruimte om te werken aan je eigen projecten. Dan hoef je dat niet meer in je vrije tijd te doen.

Blijf gelukkig

We geloven dat iedereen gelukkiger wordt van een goede work-life balance. Je zou kunnen zeggen dat we juist wel een 9-5 mentaliteit hebben.

...tja en verder, gezellige collega’s, een gaaf kantoor, 25 vakantiedagen (bijkopen kan), 8% vakantiegeld, studie/coachingsbudget, een thuiswerkvergoeding reiskostenvergoeding, een MacBook pro M1, een regelmatige vrijdagmiddagborrel, koelkast met je favo frisdrank, een echte (hypoallergene) officedog, ...alle boxen zijn bij ons gecheckt.

De Voorhoede zoekt versterking

We zijn altijd op zoek naar frontrunners die ons team komen versterken. Je hoeft bij ons niet ontzettend ambitieus te zijn, of een alleskunner, maar liever een steengoede developer met liefde voor de front-end. Breng je 20 jaar ervaring mee? Super! Kom je net van school en ben je vastberaden de beste te worden? Graag! De ervaring die je meebrengt is voor ons niet van belang, zolang je maar voorop wilt lopen.

Het sollicitatieproces

Lees hieronder hoe ons sollicitatieproces eruit ziet:

1. De telefonische intake - Een kort gesprek om elkaar wat beter te leren kennen

2. Eerste gesprek - De eerste kennismaking vindt digitaal plaats en zal ongeveer 60 minuten duren

3. Opdracht - Je krijgt een techische opdracht zodat je je skills kunt laten zien

4. Tweede gesprek - We zien elkaar op kantoor en zullen je opdracht bespreken

5. Aanbod - We zijn onder de indruk en willen je graag in ons team!

Tijd om het te vieren! 🥳

Staat jouw functie er niet tussen? Creëer zelf! Doe een open sollicitatie.
Je kunt bij ons ook stage lopen of bij ons afstuderen!

Dit zijn wij!

  • Duurzaam!

    Elk jaar plant Trees For All bomen voor al onze klanten én voor de compensatie van de CO2 die we als De Voorhoede produceren.

  • Expertises

    Accessibility, performance, AI, design systems. We hebben allemaal onze eigen expertise. We delen kennis, werken samen en leren van elkaar.

  • Gezellige collega's

    Elke vrijdag zijn we met het hele team op kantoor. Die dag praten we elkaar bij, delen we inhoudelijke kennis en maken we grapjes.

Heb je niet op een van de buttons hierboven geklikt? No worries, we houden je in de loop op Twitter, LinkedIn, of op onze Front-end Forward Meetups. Niet vergeten om ons te forken op Github, en natuurlijk: