Bovenkant pagina

Je hebt een duidelijk doel voor ogen voor je product. Met een berg aan ideeën klop je bij ons aan. Al die achtergrondinformatie mag natuurlijk niet verloren gaan. Daarom starten wij onze projecten met een Inventory Workshop. We verzamelen alle input, uitdagingen en ideeën om goed van start te gaan. Na onze Inventory Workshop heb jij feedback op jouw plannen van onze experts en een eerste indicatie van complexiteit en haalbaarheid. Alles voor een vliegende start!

Klaar om samen aan de slag te gaan?

Wij ook! Plan meteen een kennismaking met Nena, onze project manager

Hoe starten we?

Voordat we de workshop plannen, willen we natuurlijk kennismaken. We bespreken jouw doelen en plannen. Hoe ver ben je met het uitdenken van je concept? Wil je aansluiten op bestaande diensten? Of wil je alles in huis ontwikkelen? In de kennismaking bespreken we hoe we de Inventory Workshop invullen.

Wat doen we tijdens een Inventory Workshop?

De Inventory Workshop is een sessie waarin we samen over jouw product nadenken. Daarvoor gebruiken we ons Inventory Canvas. We brengen eerst de huidige situatie in kaart en bespreken de belangrijkste stakeholders. Vervolgens bepalen we succescriteria voor je project en schetsen we eerste ideeën uit. Ook maken we inzichtelijk wat mogelijk technische uitdagingen zijn. 

Eerder deden wij een Inventory Workshop met:

Wat is het resultaat?

Tijdens het invullen van het Inventory Canvas krijg je meteen een eerste indicatie van complexiteit en haalbaarheid. Ook leer je in korte tijd de teamleden kennen waar jij de komende periode mee aan de slag gaat. Daarnaast krijg je nieuwe inzichten en inspiratie door de feedback op jouw ideeën van onze experts, die ervaring meenemen uit meer dan 200 projecten. Oftewel, alle informatie op tafel voor een goede projectstart!

Wat is de volgende stap?

Na een Inventory Workshop starten we met de Discovery fase. In deze fase onderzoeken we de grootste risico’s binnen dit project. Heb jij je idee nog niet gevalideerd bij gebruikers? Dan starten we het liefst met een Design Sprint. Als het alleen gaat om technische risico’s, gaan we meteen door met een Prototyping Sprint. Heb je een waterdicht plan? Dan staat ons team van experts klaar om jouw product te ontwikkelen.

Aande slag tijdens een Inventory Workshop

Waarom een Inventory Workshop met De Voorhoede?

  • Door onze gestructureerde aanpak belichten we jouw volledige project in een halve dag
  • We kaderen je project af, signaleren afhankelijkheden en bespreken eerste oplossingsrichtingen
  • Je krijgt een eerste indicatie van de complexiteit en haalbaarheid van jouw idee
  • Je draagt zelf jouw kennis over aan het projectteam, wat ook jouw product kan gaan ontwikkelen

Samen aan de slag?

Plan meteen een kennismaking in met Nena, onze projectmanager.

Plan een afspraak

Laat ons weten waar je mee bezig bent

Naam
Nena de Clercq
Functie
Projectmanager
E-mail
post@voorhoede.nl
Laat ons weten waar je mee bezig bent