Je wil een nieuwe online dienst, service of product lanceren. Je idee is duidelijk, je propositie is gevalideerd en je weet dat het technisch haalbaar is. Nu nog de juiste mensen om dit te realiseren. Je mist in-house developers of ze zijn druk met andere projecten. Wij helpen je uit de brand! Aan het einde van de Delivery Fase lanceren we de eerste werkende versie van jouw product of dienst. 

Meteen in gesprek over jouw plannen?

Dat kan! Kijk zelf in de agenda van Nena, onze projectmanager, wanneer dat goed uitkomt.

Onze werkwijze

We starten elk project met een Inventory Workshop. We verzamelen alle input, uitdagingen en ideeën om goed van start te gaan. Ook brengen we mogelijke risico’s of onzekerheden in kaart. Zijn dit grote risico’s die we eerst willen onderzoeken? Dan volgt eventueel een Discovery Fase. Wanneer het plan en de scope voor iedereen helder is, starten we met de ontwikkeling van jouw website of app tijdens de onze ‘Delivery Fase’.

Hoe werken jullie tijdens Delivery Fase?

Tijdens deze fase werken we volgens het zogenaamde ‘scrum’ framework. Dit betekent dat het team in korte opeenvolgende perioden steeds kleine onderdelen van jouw product productieklaar maakt. Bij de start bepalen we welke kant we opgaan, maar leggen we niet tot in detail vast hoe het eindproduct eruit komt te zien. Hierdoor is er ruimte voor nieuwe inzichten en kunnen we ideeën direct uitvoeren. Jij als Product Owner bepaalt welke functionaliteiten prioriteit hebben. Zo sta je altijd aan het roer!

De Voorhoede zijn experts die zowel technisch kunnen sparren, als meedenken over hoeveel een bepaalde beslissing functioneel en qua business waarde oplevert

Roseliek van de Velde - Product Manager

Startpage

Wat is het resultaat van deze fase?

Aan het einde van de Delivery Fase lanceren we de eerste werkende versie van jouw website of app. Vanaf nu staan jouw deuren open voor échte gebruikers! We zorgen dat de tools geïnstalleerd zijn, waarmee jij het gedrag van jouw gebruikers kan analyseren. Zo krijg jij inzicht in wat wel en niet werkt. Deze input gebruiken we om functionaliteiten meteen te verbeteren en om een roadmap op te stellen. Met een roadmap weet jij altijd waar jouw prioriteiten liggen en waar jij je samen met je team op moet voorbereiden. Zo staat jouw team nooit stil en kan iedereen efficiënt aan de slag!

Waarom mijn website of app realiseren met De Voorhoede?

  • Direct en persoonlijk contact met jouw teamleden. Hierdoor kan jij snel schakelen en sparren over de complexiteit van nieuwe ideeën.
  • Een back-up van 20 developers die (tijdelijk) kunnen aansluiten. Zo lossen wij ieder technisch probleem op! Denk aan performance issues (snelheid van je website), toegankelijkheid of SEO optimalisatie.
  • Profiteer van onze ervaringen met het ontwikkelen van meer dan 200 projecten, waardoor we weloverwogen advies kunnen geven over de technische aanpak en jouw product nog sneller ontwikkelen.

Heb je een vraag over onze aanpak?

We zijn benieuwd! Neem contact op met Nena, onze projectmanager.