Je hebt een duidelijk idee voor een nieuw product. Maar hoe lanceer je een product? Door stap voor stap je idee te valideren zorgen we ervoor dat je je geld effectief besteedt. Daar kunnen wij mee helpen!

Dat doen we in drie stappen. We starten altijd met een kick-off tijdens de Inventory Workshop. Vervolgens kunnen we je idee valideren in een Design Sprint en de technische haalbaarheid in een Prototyping Sprint. Na het doorlopen van deze stappen, heb je een plan van aanpak én een prijskaartje voor je project.

Klaar om jouw idee te valideren?

Wij zijn één en al oor. Plan meteen zelf een afspraak met Jasper.

1. Inventory Workshop

De Inventory Workshop is simpelweg een kick-off waarin we alle informatie in kaart brengen over jou idee of project. We schetsen op een (digitaal) whiteboard hoe je ideeën samenhangen, hoe/welke technologie daarin een rol speelt en bepalen de belangrijkste onbekenden en risico’s.

Meer info over de Inventory Workshop >

2. Design Sprint

Je idee is helder. Nu willen we valideren of jouw product aansluit bij de behoefte van jouw gebruikers. Dit testen we in één week, zodat je op tijd kan bijsturen voordat we met een heel projectteam aan de slag gaan.

Meer info over een Design Sprint >

3. Prototyping Sprint

We hebben jouw idee gevalideerd. Maar is jouw idee ook technisch haalbaar? Tijdens een prototyping sprint gaan we op zoek naar oplossingen voor de belangrijkste technische risico’s. Zo komen we later niet voor onaangename verrassingen te staan.

Meer info over een Prototyping Sprint >

Resultaat: Een plan van aanpak

Aan het einde van deze fase is het tijd om vooruit te kijken. We maken een plan van aanpak voor de ontwikkelfase. We bespreken hoe je team eruit moet zien en aan hoeveel sprints je moet denken tot aan de lancering. Zo heb jij alle input om je stakeholders te overtuigen van jouw idee. Heb je de goedkeuring binnen? Dan staat ons team voor je klaar om jouw product te ontwikkelen.

Heb je een vraag over onze aanpak?

Suzanne Steijn

Project Manager

post@voorhoede.nl
Heb je een vraag over onze aanpak?