Een deadline die onhaalbaar lijkt, team nog niet compleet of een front-end probleem waar je niet uitkomt. Op zoek naar een developer! Het liefst zo snel mogelijk. Met een team van 20 front-end specialisten staan wij paraat.

Front-end development experts

Onze front-end developers zijn stuk voor stuk experts in JavaScript (frameworks), HTML en CSS. Maar je kan ons allemaal voor iets anders wakker maken. Performance, PWA’s, real-time webapps, pixel-perfect op alle devices, support voor oude browsers, accessibility. Iedereen heeft een eigen specialisme.

We werken vaak mee in bestaande teams bij een klant op locatie. Door al die ervaring kunnen we ons snel een nieuw project eigen maken en zijn we niet bang om te werken met nieuwe technieken. Werken we bij een klant, en lopen we ergens tegenaan? Dan hebben we altijd de back-up van onze collega front-enders met een berg adviezen.

Two men looking at a desktop screen, one is typing on a laptop
Front-end developers op het kantoor van De Voorhoede

Hoe kiezen we de juiste front-end developer voor jou?

Tijdens een eerste kennismaking horen we alles over jullie project en wensen. Waarmee kunnen we jullie helpen? Is er een bepaalde technologie in gebruik, of verwachten we dat nodig te hebben? Zoek je iemand die ook scrum master is?

Als we dit soort vragen hebben besproken, kijken we welke developer het beste bij jullie past en komen we langs voor een persoonlijk kennismaking. Bij een match gaan we zo snel mogelijk aan de slag! Heb je ook back-end developers en designers nodig? We kennen inmiddels een hoop bureaus en goede freelancers om dan in te schakelen.

A man, a woman and another man standing at a scrumboard, holding a post-it

Hoe starten we een project?

Als je project gloednieuw is, schuiven we graag aan om de architectuur uit te denken. Daarna kunnen we meteen aan de slag. Door onze opzet lukt het vaak om te starten voordat er een back-end staat. Wanneer er nog geen design is beginnen we met een proof of concept of het opzetten van een raamwerk.

Men drawing a technical architecture on a whiteboard

En als het project is afgerond?

We zorgen altijd voor leesbare en overdraagbare code. Dan kunnen wij makkelijk opschalen als het nodig is. Ook kunnen je eigen developers daardoor het project goed onderhouden als wij niet meer nodig zijn. We komen daarna graag terug om te kijken hoe het gaat. Of we geven een training zodat je team op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen op front-end gebied.

Heb je een vraag over onze aanpak?

Neem contact op met Jasper, CTO en partner van De Voorhoede.