Waarom zou je een performance review laten doen?

Een snelle website heeft meetbaar positieve invloed op je omzet. Zo’n site krijgt vaker herhaalbezoeken van tevreden klanten. Én het ontvangt van Google een hogere rang in zoekresultaten. Een performance review geeft je snel inzicht in hoe jullie website presteert. We bieden concrete oplossingen om de snelheid van je website merkbaar te verbeteren.

Wil jij een snellere website?

Laten we bespreken wat jouw projectdoelen zijn. Plan meteen een meeting in met Nena.

Wat is een performance review?

Met een performance review testen we je website op een paar belangrijke punten.

  • hoe snel is er een bruikbare pagina op verschillende apparaten en browsers;
  • hoe ‘zwaar’ is de site en hoe wordt bandbreedte gebruikt;
  • welke technieken zijn gebruikt om onderdelen van de website te laden.

Daarnaast kijken we naar responsiveness (hoe doet de website het op desktop, laptop, tablet en telefoon) en SEO (zoekmachine optimalisatie).

Ik heb een hoop geleerd in de samenwerking en kijk zeker uit naar het uitvoeren van nieuwe projecten samen met De Voorhoede

Wim Keizer - CTO

VOGSY

Wat krijg ik?

Wij komen onze bevindingen presenteren en schrijven een volledig rapport. Daarin staan een aantal quick wins: een ervaren developer kan die snel doorvoeren. Ook doen we suggesties voor langetermijnverbeteringen.

Kunnen we het niet zelf?

Misschien wel: de tools die we gebruiken zijn vrij beschikbaar. Wij zijn wel heel ervaren in het interpreteren van de uitkomsten en weten die te vertalen naar concrete techniek. Dat is techniek op maat, want een wondermiddel is er niet.

En daarna?

Wij komen natuurlijk graag verder praten over langetermijnverbeteringen. Aan de platte website kunnen we niet alles zien; de ontwikkelaar van de site kan ons veel meer vertellen over de architectuur erachter. Samen kunnen we ideeën ontwikkelen, en proofs of concept maken. En aan de oplossing werken we natuurlijk graag mee.

Heb je een vraag over onze review?

We zijn benieuwd! Neem contact op met Nena, onze projectmanager.