Bovenkant pagina

Waarom wil je een Front-end Training?

Nieuwe tools, frameworks en manieren om websites nog sneller te maken: front-end development is voortdurend in beweging. Hoe blijf jij bij met de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied?

Bij De Voorhoede is front-end onze core business. Met een team van 20 mensen werken we dagelijks aan projecten en delen we onze kennis. We delen onze liefde voor front-end development met iedereen die het maar wil horen. Natuurlijk delen we onze kennis via blogs en tijdens meet-ups, maar wist je dat we ook regelmatig code classes, masterclasses en lunch lectures geven bij klanten?

Tijdens deze classes of lectures gaan we dieper in op veelgebruikte technieken, we geven inzicht in de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied en geven direct toepasbare tips en tricks. Deze classes en lectures zorgen voor nieuwe energie en inspiratie in je team en geven handvaten om zelf direct toe te passen.

Ontdekken of wij je kunnen helpen?

Laten we bespreken wat je wil bereiken. Plan meteen een afspraak in met Nena, onze projectmanager.

Hoe werkt het?

We inventariseren eerst de behoeften en het niveau van de deelnemers. Vervolgens stellen we een passend trainingsprogramma op en kiezen we een geschikte instructeur. We plannen samen waar en wanneer de training gaat plaatsvinden.

Wat krijg ik?

  • Training over relevante nieuwe front-end technieken en best practices. Denk aan Promises, ES6 basics of Interactive HTML5 elements.
  • Door een ervaren en gespecialiseerde front-end developer.
  • Op locatie of in een trainingsruimte bij ons op kantoor in Amsterdam of Rotterdam.
  • Een kopie van presentaties, lesmateriaal en code voor alle deelnemers.

Wil je bespreken hoe we jouw team kunnen trainen?

Plan meteen een afspraak met onze projectmanager Nena.

Plan een afspraak

Laat ons weten waar je mee bezig bent

Naam
Nena de Clercq
Functie
Projectmanager
E-mail
post@voorhoede.nl
Laat ons weten waar je mee bezig bent