Bovenkant pagina

Waarom wil je een Front-end Training?

Nieuwe tools, frameworks en manieren om websites nog sneller te maken: front-end development is voortdurend in beweging. Hoe blijf jij bij met de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied?

Bij De Voorhoede is front-end onze core business. Met een team van 20 mensen werken we dagelijks aan projecten en delen we onze kennis. We delen onze liefde voor front-end development met iedereen die het maar wil horen. Natuurlijk delen we onze kennis via blogs en tijdens meet-ups, maar wist je dat we ook regelmatig code classes, masterclasses en lunch lectures geven bij klanten?

Tijdens deze classes of lectures gaan we dieper in op veelgebruikte technieken, we geven inzicht in de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied en geven direct toepasbare tips en tricks. Deze classes en lectures zorgen voor nieuwe energie en inspiratie in je team en geven handvaten om zelf direct toe te passen.

Hoe werkt het?

We inventariseren eerst de behoeften en het niveau van de deelnemers. Vervolgens stellen we een passend trainingsprogramma op en kiezen we een geschikte instructeur. We plannen samen waar en wanneer de training gaat plaatsvinden.

Wat krijg ik?

  • Training over relevante nieuwe front-end technieken en best practices. Denk aan Promises, ES6 basics of Interactive HTML5 elements.
  • Door een ervaren en gespecialiseerde front-end developer.
  • Op locatie of in een trainingsruimte bij ons op kantoor in Amsterdam of Rotterdam.
  • Een kopie van presentaties, lesmateriaal en code voor alle deelnemers.

Wat kost het?

Dat hangt af van je verzoek: hebben we aan één instructeur voldoende? Om hoeveel trainingen gaat het? Gaan we de training volledig toespitsen op jouw bedrijf of is een meer globale training voldoende? Als richtlijn houden we één dag voorbereiding aan voor een training van een halve dag. Dan kom je met ons dagtarief uit op €1.200.

Heb je een project waar we samen aan kunnen bouwen?

Neem contact met ons op