Je team is op elkaar ingespeeld, gemotiveerd en werkt met volle inzet op elk ticket. Toch mis je iets. Extra handen om snelheid te maken om een deadline te halen, of extra kennis waardoor je front-end vraagstukken goed kan aanpakken. Oftewel, een front-end expert.

Jouw team versterken?

Meteen in gesprek over hoe wij jou kunnen helpen? Plan een afspraak met Jasper.

Two men looking at a desktop screen, one is typing on a laptop
Front-end developers Arash en James van De Voorhoede

Front-end developers

Je loopt tegen een capaciteitsprobleem aan. Een teamlid valt weg, je moet een deadline halen. Of je wil opties onderzoeken om jouw product te verbeteren, zonder dat je daarmee de doorontwikkeling van het bestaande product stillegt. Wij zorgen met tijdelijke front-end versterking voor extra snelheid én expertise.

Meer over onze front-end developers >

Twee jonge mannen kijken naar een whiteboard, een tekent een technische structuur uit.
Front-end developers Sjoerd en Martijn aan het werk

React developers

React.js is het bekendste JavaScriptframework voor moderne webapplicaties. Ben je bezig met de transitie naar dit framework of kan je hulp gebruiken bij het doorontwikkelen van een React applicatie? Onze experts sluiten aan bij jouw team. 

Meer over onze React developers >

Developer werk aan een bureau met twee schermen
Front-end developer Victor op kantoor bij De Voorhoede

Vue developers

Vue.js is een razendpopulair JavaScriptframework voor moderne webapplicaties. Is jouw product ontwikkeld met Vue.js en zoek je versterking? Wij staan voor je klaar. Wij nemen meteen onze kennis en ervaring mee uit de ontwikkeling van andere hoogwaardige websites en webapplicaties. 

Meer over onze Vue developers >

Tree people discussing a technical architecture in front of a whiteboard. A men and a woman are talking while an other men is writing on the board.
Front-end training bij De Voorhoede

Front-end Training

Elke dag komen er weer nieuwe technieken en mogelijkheden bij binnen het vakgebied van front-end development. Een dagtaak om alles bij te houden. Gelukkig is het onze core business. Willen jullie aan de slag met een nieuwe techniek, maar heb je de kennis nog niet in huis? Dan gaan wij met jouw team aan de slag tijdens een training.

Meer over onze trainingen >

Andere frameworks waar we je mee helpen

Next, een server-side framework gebouwd met React; Nuxt.js, hetzelfde maar dan voor Vue; Svelte, een microframework dat enorm aan populariteit aan het winnen is. We maken ook dingen met Gatsby, Eleventy, DatoCMS, Sanity.io en draaien alles serverless op AWS, Netlify en Vercel.

Meer weten over De Voorhoede?

Ontdek alles over onze organisatie, missie en collega's.

Heb je een vraag over onze specialisten?

Jasper

CTO, Co-founder

post@voorhoede.nl
Heb je een vraag over onze specialisten?