Bovenkant pagina

Je product staat live! Je hebt inmiddels een lijst van verzoeken van stakeholders en functionaliteiten waar gebruikers om vragen. Oftewel, een berg aan ideeën om jouw product te verbeteren. Hoe ga je daarmee om? Wat is de beste vervolgstap en hoe haal je de juiste kennis in huis?

Jouw product verbeteren?

We horen graag alles over jouw plannen en ideeën. Plan een gesprek met Jasper, onze CTO.

Roadmap sessie

Tijdens deze sessie brengen we samen focus aan voor de korte en lange termijn. Met dit plan achter de hand weet jij altijd waar jouw prioriteiten liggen en waar jij je samen met je team op moet voorbereiden. Zo staat jouw team nooit stil en kan iedereen efficiënt aan de slag!

Expert review

Je product staat live. Tijd voor de volgende stap: Hoe kan ik mijn product verbeteren? Halen we alles uit de gekozen technieken? Kan ik mijn website nog sneller maken? Hoe kan ik mijn product volledig toegankelijk maken? Wij analyseren jouw product met een frisse blik en presenteren onze bevindingen in een heldere rapportage.

Meer info over onze performance review of toegankelijkheids review >

Front-end consultants

Je loopt tegen complexe technische uitdagingen aan. Jullie willen bijvoorbeeld toewerken naar een nieuwe architectuur of hebt een specialistisch vraagstuk over de snelheid of toegankelijkheid van je website. De kennis om dit binnen jullie bestaande team op te lossen ontbreekt. Wij dragen onze kennis over door samen aan de slag te gaan met jouw uitdaging.

Front-end training

Elke dag zijn er weer nieuwe technieken en mogelijkheden binnen front-end development. Een dagtaak om alles bij te houden. Gelukkig is het onze core business. Ons team wisselt regelmatig kennis uit tijdens code classes, via slack (onze interne chat) of op kantoor. Willen jullie aan de slag met een nieuwe techniek, maar heb je de kennis nog niet in huis? Dan gaan wij met jouw team aan de slag tijdens een training.

Meer info over onze front-end training >

Laat ons weten waar je mee bezig bent

Naam
Nena de Clercq
Functie
Projectmanager
E-mail
post@voorhoede.nl
Laat ons weten waar je mee bezig bent