Je product staat live! Je hebt inmiddels een lijst van verzoeken van stakeholders en functionaliteiten waar gebruikers om vragen. Oftewel, een berg aan ideeën om jouw product te verbeteren. Hoe ga je daarmee om? Wat is de beste vervolgstap en hoe haal je de juiste kennis in huis?

Jouw product verbeteren?

We horen graag alles over jouw plannen en ideeën. Plan een gesprek met Jasper, onze CTO.

Roadmap sessie

Tijdens deze sessie brengen we samen focus aan voor de korte en lange termijn. Met dit plan achter de hand weet jij altijd waar jouw prioriteiten liggen en waar jij je samen met je team op moet voorbereiden. Zo staat jouw team nooit stil en kan iedereen efficiënt aan de slag!

Expert review - Front-end Architectuur & Performance

Je product staat live. Tijd voor de volgende stap: Hoe kan ik mijn product verbeteren? Halen we alles uit de gekozen technieken? Kan ik mijn website nog sneller maken? Wij analyseren jouw product met een frisse blik en presenteren onze bevindingen in een heldere rapportage.

Meer info over onze performance review >

Expert Review - Toegankelijkheid

Een goede website is door iedereen te gebruiken. Ook door mensen met een beperking. Voor overheidsinstellingen als gemeenten is het al verplicht volledig drempelvrij te zijn. Dit zal in de toekomst voor alle bedrijven gelden. Wij kunnen daarbij helpen! Door middel van een review controleren wij of jouw website voldoet aan de wettelijke richtlijnen, maar testen we ook handmatig de gebruiksvriendelijkheid.

Meer over onze toegankelijkheidsreview >

Front-end consultants

Je loopt tegen complexe technische uitdagingen aan. Jullie willen bijvoorbeeld toewerken naar een nieuwe architectuur of hebt een specialistisch vraagstuk over de snelheid of toegankelijkheid van je website. De kennis om dit binnen jullie bestaande team op te lossen ontbreekt. Wij dragen onze kennis over door samen aan de slag te gaan met jouw uitdaging.

Meer over hoe wij jouw team versterken > 

Heb je een vraag over onze aanpak?

Suzanne Steijn

Project Manager

post@voorhoede.nl
Heb je een vraag over onze aanpak?