About De Voorhoede

Opgericht in 2012. Geen digital agency maar een echte front-end club. We doen graag waar we het allerbeste in zijn: bouwen aan boeiende projecten waarmee we alles uit het web halen. Met behulp van de meest innovatieve tools & technieken. Als we alles voor het zeggen hebben, dan kiezen we voor projecten met een maatschappelijk karakter. Werken doen we vanuit onze kantoren in Amsterdam en Delft, of gewoon vanuit huis. We beperken onszelf liever niet met allerlei regels en procedures, omdat we geloven dat je met vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid, tot het beste resultaat komt.

Enthousiast over de Voorhoede? Of op zoek naar meer informatie? Bel of app met onze recruiter Jennifer:

Daarom wil jij werken bij de Voorhoede!

We kozen onze naam niet toevallig: we zijn dé voorhoede op het gebied van front-end development en daar horen uiteraard de nieuwste technieken bij. Uitproberen, selecteren, meetups bijwonen, alles kan. Kennisdelen en elkaar beter maken? Graag! Teamwork makes the dream work, en dus staan wij altijd voor elkaar klaar. Niet alleen met een helpende hand maar ook met een borrel op vrijdag, een potje mariokart of tafelvoetbal.

Je kunt ook rekenen op:

Blijf jezelf

We zijn ons bewust van verschillende karakters en voorkeuren van onze mensen. En van de verschillende werkwijzen die daarbij horen. Wij doen er alles aan om je te laten excelleren op een manier die bij jou past.

Blijf groeien

We vinden het belangrijk om te blijven verbeteren. Als team en als individuen. Daarom krijg je naast je werk als developer ook tijd en ruimte voor eigen projecten. Hoef je dat in je vrije tijd niet meer te doen.

Blijf gelukkig

We geloven dat iedereen blijer wordt van een goede werk-privé balans. Je zou dan ook kunnen zeggen dat wij juist wél een 9-5 mentaliteit hebben.

...tja en verder, gezellige collega’s, een gaaf kantoor, 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld, reiskostenvergoeding, een regelmatige vrijdagmiddagborrel, koelkast met je favo frisdrank, een echte officedog, ...alle boxen zijn bij ons gecheckt.

De Voorhoede zoekt versterking

We zijn altijd op zoek naar frontrunners die ons team komen versterken. Je hoeft bij ons niet ontzettend ambitieus te zijn, of een alleskunner, maar liever een steengoede developer met liefde voor de front-end. Breng je 20 jaar ervaring mee? Super! Kom je net van school en ben je vastberaden de beste te worden? Graag! De ervaring die je meebrengt is voor ons niet van belang, zolang je maar voorop wilt lopen.

Staat jouw functie er niet tussen? Creëer zelf! Doe een open sollicitatie.
Wil je stage lopen of afstuderen bij ons? Kom gauw!

This is us!

  • Sustainable!

    Every year Trees For All plants trees for all our customers ánd for the compensation of the CO2 that we produce as De Voorhoede.

  • Experts

    Accessibility, performance, AI, design systems. We all have our own expertise. We share knowledge, work together and learn from each other.

  • Nice colleagues

    Every Friday we are with the whole team at the office. We talk with each other about stuff that happened, share knowledge and joke around.

Heb je niet op een van de buttons hierboven geklikt? No worries, we houden je in de loop op Twitter, LinkedIn, of op onze Front-end Forward Meetups. Niet vergeten om ons te forken op Github, en natuurlijk: