Case samenvatting

Expertises

Development

Platforms

Quagga.js

Deliverables

Web app

Bekijk resultaat

www.giftforyou.nl »

Verzilver cadeaus met je camera

De uitdaging: verzilver vouchers met je tablet of mobiel

Met GiftForYou geef je iemand een beleveniscadeau zoals een uitje, diner of andere verwennerij. Zo’n voucher kun je bij aangesloten retailers verzilveren. GiftForYou daagde ons uit om binnen 100 uur een app te maken waarmee je op een tablet of mobiele telefoon de cadeaus kunt verzilveren met je camera.

De oplossing: webtechnologie en open source frameworks

Er zijn succesvolle verzilveringsapps zoals de Groupon Merchant App. Maar, met onze deadline van 2 weken is het te kort dag voor de registratie en keuring van een native app voor de App Store en Google Play Store. Onze oplossing: één webapplicatie die overal werkt, gebouwd met de laatste webtechnologie en open source frameworks.

Voor de responsive, mobile first layout maken we gebruik van het populaire framework Twitter Bootstrap. Door aanpassing van het logo, kleurenpalet, typografie en witruimte verkrijgen we snel en eenvoudig de look & feel van GiftForYou.

GiftForYou

De cadeaus van GiftForYou zijn voorzien van een unieke letter/cijfer- en streepjescode. Met HTML5 formuliervelden — die het juiste toetsenbord doen verschijnen — zorgen we voor eenvoudige invoer op mobiele apparaten. Wanneer veel codes moeten worden ingevoerd, is intypen omslachtig. Daarom ondersteunen we met behulp van Mozilla’s QuaggaJS dat je codes ook kunt invoeren door simpelweg de streepjescode te scannen met de ingebouwde camera.

Laten we bespreken wat we kunnen doen

Nena de Clercq

Head of Sales & Operations

post@voorhoede.nl
Laten we bespreken wat we kunnen doen