De Voorhoede

front-end developers

Noem ons co-piloten

We klimmen aan boord, zijn het geheime wapen én de grootste supporters van onze klanten. Met een plaatsje op de achterbank nemen we geen genoegen. We geloven dat de beste producten worden gemaakt in een goede sfeer. We werken hard en zijn leuk om mee te werken. We maken gebruik van de laatste browsertechnologie en bouwen toepassingen die meetbaar resultaat opleveren. Naast een uitvoerende rol geven we graag advies: we betrekken klanten bij ons proces en stomen ze klaar voor een vlotte overdracht. Onze code is robuust, schaalt goed en is makkelijk te onderhouden.

Dit zijn wij Een team van 20+ web­specialisten

Kennis delen Met elkaar én onze klanten

Onze cultuur Van code talks tot tafelvoetbal

De Voorhoede zoekt versterking

 1. Front-end tech lead

  Als tech lead ben je vanaf de kennismaking tot oplevering bij projecten betrokken. Het voortraject van projecten onderneem je samen met onze projectmanagers. Je inventariseert de technische haalbaarheid van de wensen van een klant en geeft technische invulling aan projectvoorstellen.

  Bekijk deze vacature
 2. Front-end developer

  Als specialist in JavaScript, HTML en CSS heb je passie voor het ontwikkelen van snelle en gebruiksvriendelijke oplossingen voor onze klanten. Je werkt graag in teams en je vindt het leuk om kennis over front-end development uit te wisselen met je collega's.

  Bekijk deze vacature
 3. Afstudeerstagiair

  Onderzoek doen of vooral met ons meewerken. Dat kan allebei. Als je een afstudeerstage loopt, kan je ook onderzoek en werk combineren zodat je tijdens je stage nog wat kan bijverdienen. We kijken graag samen hoe we je stageperiode het beste kunnen invullen.

  Bekijk deze vacature