De Voorhoede

front-end developers

Noem ons co-piloten

We klimmen aan boord, zijn het geheime wapen én de grootste supporters van onze klanten. Met een plaatsje op de achterbank nemen we geen genoegen. We geloven dat de beste producten worden gemaakt in een goede sfeer. We werken hard en zijn leuk om mee te werken. We maken gebruik van de laatste browsertechnologie en bouwen toepassingen die meetbaar resultaat opleveren.

Kom bij ons werken

Goed in ons vak

Naast een uitvoerende rol geven we graag advies: we betrekken klanten bij ons proces en stomen ze klaar voor een vlotte overdracht. Onze code is robuust, schaalt goed en is makkelijk te onderhouden.

Kom bij ons werken

Gezellige collega's

Elke vrijdag zijn we met het hele team op kantoor. Die dag praten we elkaar bij over de afgelopen week, delen we inhoudelijke kennis en maken we grapjes (dat laatste doen we eigenlijk elke dag).

Kom bij ons werken

De Voorhoede zoekt versterking

 1. Front-end developer (medior/senior)

  Als specialist in front-end technologie heb je passie voor het ontwikkelen van snelle en gebruiksvriendelijke oplossingen voor onze klanten. Je bent een stuwende kracht in het team en geniet ervan om kennis over front-end development uit te wisselen. Je ervaring in diverse projecten maakt je een onmisbare collega.

  Bekijk deze vacature
 2. Front-end developer (junior/medior)

  Als specialist in JavaScript, HTML en CSS heb je passie voor het ontwikkelen van snelle en gebruiksvriendelijke oplossingen voor onze klanten. Je werkt graag in teams en je vindt het leuk om kennis over front-end development uit te wisselen met je collega's.

  Bekijk deze vacature
 3. Afstudeerstagiair gezocht

  Onderzoek doen of vooral met ons meewerken. Dat kan allebei. Als je een afstudeerstage loopt, kan je ook onderzoek en werk combineren zodat je tijdens je stage nog wat kan bijverdienen. We kijken graag samen hoe we je stageperiode het beste kunnen invullen.

  Bekijk deze vacature