Jij hebt een idee voor een digitaal product of een nieuwe service. Nu zoek je een partner om te onderzoeken of het aansluit bij de markt. Of ben je al een paar stappen verder? Je weet precies wat je wilt ontwikkelen en zoekt nu een technische partner om het te ontwikkelen. In welke fase je bent, dat maakt voor ons niet uit. Afhankelijk van jouw situatie, maken we een plan van aanpak en stellen we een gelegenheidscoalitie op van specialisten. Een bewezen aanpak.

Meteen in gesprek over onze aanpak?

Heb je een vraag of meteen een concreet project waar je over in gesprek wilt? Dat kan! Plan meteen een kennismaking met Karlijn, onze projectmanager.

Hoe stellen jullie zo’n team van specialisten samen?

Na een kennismaking weten we wat jouw doel is en in welke fase van productontwikkeling je zit. Op hoofdlijnen zal dat één van de vier fases zijn: Onderzoeken, valideren, realiseren of verbeteren. Wij kunnen helpen in elke fase. Afhankelijk van jouw vraag, stellen we een team van specialisten samen. Met dit team starten we met een Inventory Workshop: Een kick-off workshop waarin we jouw idee, doelen en grootste risico’s in kaart brengen. Op basis van deze workshop bepalen we de vervolgstappen. We vertellen je hier meer over hoe wij een product van A tot Z ontwikkelen.

Waarom dan niet een “echte” full service agency?

Elk vraagstuk vraagt om andere expertise. Met een team van specialisten kunnen we precies die expertises samenbrengen die jij zoekt. Deze experts zullen zich allemaal volledig inzetten voor de kwaliteit hun onderdeel. Hierdoor is niet alleen het serviceniveau voor jou als klant van begin tot het einde hoog. Maar leveren we ook een product op, wat met liefde voor elk onderdeel ervan is gemaakt.

Ik was positief verrast hoe snel de mensen van zowel Hike One als De Voorhoede zich het proces eigen maakten, ons ondersteunden in het definiëren van duidelijke doelen en de juiste mensen leverden voor elk van de complexe taken. Daarbovenop waardeerde ik hun gedrevenheid, flexibiliteit en hun passie.

Jorrit van Wakeren - Programmamanager

Qutech

Wie houdt het overzicht binnen zo’n coalitie?

Dat doen wij. Wij zullen binnen de coalitie de front-end expertise leveren. In deze rol, is het onze verantwoordelijkheid om alles tot leven te brengen in een werkende website. Daarom weten wij als geen ander welke vragen aan het begin gesteld moeten worden om tot een goed resultaat te komen. Eén van onze projectmanagers is vanaf de start van het project betrokken als aanspreekpunt voor jouw als klant en ons volledige team. Zo weet je zeker dat je originele idee goed tot leven komt.

Benieuwd naar onze partners?

Dat zijn er een hoop. En we blijven ons netwerk uitbreiden. Met de digital designers van Hike One werkten we o.a. aan Quantum Inspire en funda. Samen met de service designes van Muzus ontwikkelden we bijvoorbeeld een app voor professionals op het gebied van Werk en Inkomen. We werken ook met kleinere bureau’s zoals Komovo en Het Echte Werk of juist met andere developers. Zoals de back-enders van Bold Commerce waarmee we het redesign van Loavies realiseerden. Of de app developers van Egeniq voor een samenwerking bij Pathé Thuis.

Heb je een vraag over onze aanpak?

Wij zijn één en al oor! Plan meteen een kennismaking met Karlijn, onze projectmanager.