Nou, het hoge woord is eruit: ons beroep is niet cruciaal. Dat wisten we eigenlijk wel. Toch werken we met onverminderd enthousiasme door, vanuit huis, aan de dingen die we belangrijk vinden. Snelle, toegankelijke websites en interfaces, voor iedereen. 

We hebben het geluk dat ons vak bij uitstek geschikt is om op afstand uit te voeren: onze mensen zijn tech savvy, hebben thuis een uitstekende internetverbinding en zijn gewend om allerlei dingen op afstand te doen. En dat geldt echt niet alleen voor code schrijven. Sessies, overleg, brainstormen, scrum ceremonies zoals sprint planning, stand-ups en een retro werken uitstekend via video calls en online whiteboards. 

Neem contact met ons op met je uitdaging — of als je de beste React, Vue.js, of all round front-end developers zoekt — en we bellen je meteen terug.

Even 1-op-1 met iemand sparren?

Thuiswerktips zijn volop in omloop, maar soms wil je gewoon even 1-op-1 met iemand sparren. Daarom geven wij gratis front-end en Scrum consults. Onze collega's Stefan Kool en Jasper Moelker staan voor je klaar.

Boek een consult