Bovenkant pagina

Waarom zou je een prototype maken

Een prototype is een ideaal middel om collega’s, investeerders of stakeholders te overtuigen van je idee. Met een relatief kleine investering zet je je idee om in een werkend product. Het ontwikkelproces van het prototype geeft je de eerste inzage in de technische mogelijkheden.

Waarom is het belangrijk?

Het geeft je beter inzicht in de omvang van je project:

  • Hoe ingewikkeld zijn de gewenste functies?
  • Welke technische keuzes moet je maken?
  • Hoeveel tijd kost het om het prototype door te ontwikkelen?

Daarnaast is een prototype ideaal om collega’s, investeerders of stakeholders te overtuigen van je idee.

Hoe werkt het?

We zetten je idee om in een prototype. Dat doen we als volgt:

  • Tijdens de kick-off bespreken we je plan en bepalen we de scope van het prototype: welke functies zijn een must en wat kan op de wish-list? Wij denken met je mee! We verzinnen slimme oplossingen die we snel kunnen ontwikkelen.
  • Daarna bouwen we binnen één week je prototype. In deze week plannen we ook een review moment, zodat je indien nodig kunt bijsturen.
  • Aan het einde van de week presenteren we ons werk aan jou en je team.

Wat krijg ik?

Een prototype waarmee je stakeholders, investeerders en collega’s kunt overtuigen van jouw idee. Ook krijg je een rapport waarin we uitwerken welke technische kansen en risico’s wij zien.

Wat kost het?

In één week kunnen we al een eerste versie van je prototype ontwikkelen. Met ons dagtarief van €800 komen we uit op een prijs vanaf €4.000. We bespreken graag wat je wilt bereiken met je prototype en maken een offerte op maat voor je.

En daarna?

We praten daarna natuurlijk graag met je verder, over hoe we samen je prototype kunnen doorontwikkelen. Aan de hand van het prototype kunnen we nauwkeuriger inschatten hoeveel tijd er nodig is voor vervolgstappen.

Heb je een project waar we samen aan kunnen bouwen?

Neem contact met ons op