Bovenkant pagina

Je wil een nieuwe online dienst, service of product lanceren. Je idee is duidelijk. Nu nog de juiste mensen om dit te realiseren. Je mist in-house developers of ze zijn druk met andere projecten. Wij helpen je uit de brand!

Eerder leverden we een agile team voor:

  • Funda
  • OLX
  • HotelSpecials
  • GrandVision

Waar beginnen we?

Na een kennismaking starten we met een scoping- & schetssessie. De exacte invulling hiervan hangt af van de status van je project. Heb je nog geen designs? Dan gaan we je ideeën concreter maken door te schetsen. Als je designs al zijn uitgewerkt, dan gaan we meteen in op de technische aanpak. Ook prioriteren we je wensen en bespreken we wat je minimaal nodig hebt om live te gaan. Vervolgens stellen we een plan van aanpak op.

Waarom een agile aanpak?

In een zogenaamd ‘agile’ project maakt het team in korte opeenvolgende perioden steeds kleine onderdelen van jouw product productieklaar. Bij de start bepalen we welke kant we opgaan, maar leggen we niet tot in detail vast hoe het eindproduct eruit komt te zien. Hierdoor is er ruimte voor nieuwe inzichten en kunnen we ideeën direct uitvoeren. Jij als Product Owner bepaalt welke functionaliteiten prioriteit hebben. Zo sta je altijd aan het roer!

Hoe vormen we een team?

Na de eerste sessie weten we welke teamleden nodig zijn. We zoeken de beste match met onze front-end developers en DevOps engineers. Om je op weg te helpen met de agile werkwijze helpt een van onze zogenaamde ‘scrum masters’ mee. Als er ook design en back-end development nodig is, kloppen we aan bij een van onze partners. Een bewezen formule. Eerder ontwikkelde een team van specialisten een marktplaats voor zware voertuigen in 8 weken.

Je team is klaar, aan de slag!

Onze werkplek richten we in bij jullie op locatie of bij ons op kantoor. Zolang we met het hele team op één locatie werken zijn wij blij. We gebruiken online tools zoals Trello, Dropbox en Slack. Zo kan iedereen overal de voortgang van het project bekijken.

Wat zijn de kosten?

Je voelt hem misschien al aankomen: dat hangt helemaal af van jouw plannen en ideeën. Na onze kennismaking geven we vaak al een eerste kostenindicatie af. Het concrete voorstel volgt na de scoping- & schetssessie. We rekenen met het reguliere tarief van €100 per uur. Voor onze tech leads is het tarief €125 per uur.

Heb je een project waar we samen aan kunnen bouwen?

Neem contact met ons op