De Voorhoede

front-end developers

Waarom wil je werken aan een super site?

Is online je core business? Dan is je site waarschijnlijk een super site. Een super site is een omvangrijke site vol features. Je hebt veel gebruikers, die met allerlei verschillende devices op je site terechtkomen: desktop, laptop, tablet en telefoon. Met moderne webtechnologie zorgen wij dat je website altijd en overal werkt en bovendien razendsnel is. Belangrijk, want iedere seconde laadtijd kost je bezoekers en conversie.

Super sites maken we niet alleen. Waarschijnlijk heb je al eigen development- en designteams. We werken nauw samen met de andere ontwikkelaars en designers. Dit doen we graag ter plekke, dicht bij iedereen die bij het project betrokken is. Met een agile aanpak worden nieuwe wensen en inzichten snel meegenomen en blijf jij aan het roer.

Voor deze bedrijven bouwden we al super sites:

FundaeBayHotelSpecialsZiggo

Wat kost het?

Ons tarief is 100 euro per uur. Hoe lang het ontwikkelen duurt is lastig te zeggen. Het is vergelijkbaar met de vraag “Wat kost het bouwen van een nog te ontwerpen auto?”. We werken graag naar een indicatie. Dat zou bijvoorbeeld kunnen met behulp van een sessie “Scoping en roadmap”.

Waarom is het belangrijk?

  • Je site is razendsnel op ieder scherm. Een snelle website heeft meetbaar positieve invloed op je omzet. Zo’n site krijgt vaker herhaalbezoeken van tevreden klanten, vooral via mobiel. Én het ontvangt van Google een hogere rang in zoekresultaten.
  • Onderhoud en schaalbaarheid krijgen de aandacht. Bij een super site zijn de mogelijkheden voor onderhoud en schaalbaarheid extra belangrijk. Wij ontwikkelen je site daarom in kleine herbruikbare modules. Zo kunnen meerdere developers tegelijk efficiënt ontwikkelen. We maken de modules ook inzichtelijk voor designers, product owners en stakeholders. Zo zetten we samen een duurzaam systeem op.
  • Je back-end developer kan inzichtelijk aan de slag. De front-end is onderdeel van een groter geheel. We zorgen voor een naadloze integratie, door onze modulaire opzet en samenwerking met jouw back-end developer of een externe persoon.

Wat krijg ik?

Front-end specialisten, of eventueel een heel design & development team. Samen realiseren we één van de beste sites van Nederland.

Kunnen we het niet zelf?

Heb je zelf al een team? Waarschijnlijk zijn ze goed in staat je huidige site te onderhouden. Het opzetten of verbeteren van een super site is echter een vak apart. Wij zijn hierin gespecialiseerd en doen dit continu. We vinden het trouwens niet erg om onszelf overbodig te maken. Sterker nog, vanaf de start van het project werken we ernaartoe dat je eigen team op den duur weer zelfstandig verder kan.

En daarna?

De front-end code wordt volledig jullie eigendom. Je eigen team kan daarmee zelfstandig verder en dagelijks onderhoud verzorgen. Indien gewenst geven we trainingen om kennis over te dragen. Zoals gezegd, wij maken onszelf misbaar en daardoor kun je ons geleidelijk uitfaseren. Mocht het nodig zijn, dan komen we af en toe terug om een vinger aan de pols te houden.

Kortom

  • Hoe gaan we te werk en hoeveel gaat ontwikkeling kosten? Met een sessie scoping en roadmap krijgen we hier meer grip op.

  • Benieuwd hoe we dit technisch aanpakken? Een sessie Modular front-ends geeft snel inzage in onze ideeën hierover.

  • Grote site, maar klein beginnen? Laten we dan eerst een prototype ontwikkelen.